Σχετικά

Η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα doctorfind.gr είναι ένα πρωτοποριακό σύνολο Ηλεκτρονικών Ιατρικών Οδηγών σε Ελλάδα και Κύπρο (με κωδικούς διαχείρισης) που δημιουργήθηκε με σκοπό την αποκλειστική διαχείριση να την έχει ξεχωριστά ο καταχωρημένος επαγγελματίας και μόνον αυτός.

Απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες του Ιατρικού κλάδου από τον κάθε Νομό της Ελλάδας, ιδιαιτέρως από τον κάθε Δήμο και την κάθε περιοχή σε Αττική και Θεσσαλονίκη, αλλά και από ολόκληρη την Κύπρο, οι οποίοι επιθυμούν να προβληθούν στο διαδίκτυο και να έχουν αυτοί τον πλήρη έλεγχο και τη διαχείριση του προφίλ της επιχείρησής τους ή του ιατρείου τους.

Η βασική διαφορά του doctorfind.gr με άλλους Ηλεκτρονικούς Επαγγελματικούς και Ιατρικούς Οδηγούς που υπάρχουν στο διαδίκτυο είναι ότι ο κάθε Επαγγελματίας (ιατρός ή γενικότερα επαγγελματίας του τομέα υγείας) αποκτά τη δική του σελίδα μέσω της διαχειριστικής πλατφόρμας του εκάστοτε οδηγού, την οποία και διαχειρίζεται ο ίδιος μέσω των κωδικών που του αποστέλλονται ανεβάζοντας άρθρα, φωτογραφίες, προσφορές και πληροφορίες όποτε αυτός το θελήσει.

Πέραν της χρησιμότητας και της δυναμικής που προσδίδει στον κάθε Επαγγελματία, ο doctorfind.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει αναγκαίο και χρήσιμο εργαλείο και για τον κάθε πολίτη. Με χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τον κάθε Νομό (Νοσοκομεία, ΚΕΠ, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κλπ.) αλλά και με εργαλεία όπως η χιλιομετρική απόσταση αναζήτησης ενός προορισμού καθώς και τρόπους ευκολότερης και γρηγορότερης προσέγγισής του, συνιστά το doctorfind.gr μία από τις σημαντικότερες πλατφόρμες Ιατρικών Οδηγών σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τόσο ο Επαγγελματίας όσο και ο κάθε πολίτης μπορούν να περιηγηθούν στην πλατφόρμα του doctorfind.gr εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά και να βρούνε τον Γιατρό ή επαγγελματία υγείας είτε μέσω του διαδραστικού χάρτη είτε μέσω της αναζήτησης.

Τέλος όλοι οι συμμετέχοντες επαγγελματίες του τομέα Υγείας που θα προβληθούν στην πλατφόρμα του doctorfind.gr, θα συμπεριληφθούν και στην έντυπη έκδοση του Ιατρικού Οδηγού Doctorfind που θα κυκλοφορήσει τέλος του χρόνου.